Slachten

Ben Weyts, kersvers Vlaams minister van Dierenwelzijn, heeft verordend dat het uit moet zijn met onverdoofd slachten tijdens het Offerfeest. De vorige snode ende socialistische regering had achterpoortjes gevonden, maar nu is het dus gedaan. Het mag niet van Europa, dat voor de rest zijn regels niet van bovenaf op te leggen heeft.

@OrakelvMerksem

Ook Tom Van Grieken, kersvers voorzitter van Vlaams Belang en reden voor het bestaan van het woord ‘gluiperd‘, is oprecht begaan met het lot van de arme Vlaamse schaapjes.

gluiperd

Van zoveel dierenliefde krijg ik een beetje kots in de mond. Stok zoeken, hond slaan, het ligt er allemaal nét iets te dik op.

Ja, ik ben ook tegen onverdoofd slachten. Om dezelfde reden waarom ik tegen verdoofd slachten ben: beestjes gaan daar dood van. Eet ik vlees? Ja, graag, en veel. Maakt mij dat hypcriet? Ja, maar niet minder hypcriet dan elke andere Westerling die moord en brand schreeuwt omdat moslims een schaap willen kelen. Of het nu Mohammed is die het mes vasthoudt of Gregory die een stalen pin door de hersens van het koetje ramt, de uitkomst is dezelfde: nomnom.

Voor de moslims onder u: er zijn perfect valabele alternatieven voor het slachten van een schaap. Voor wie er nog steeds van overtuigd is dat ‘wij’ ‘humaner’ omgaan met onze dieren: loop hier een weekje stage.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s